Proefvluchten en Rondvluchten (1/2 of 1 uur)  Trial Flights and Tours (30 or 60 minutes)

Deze kunnen in elk toestel uit onze vloot gedaan worden op de locaties: Eindhoven, Breda, Venlo, Maastricht, Antwerpen of Charleroi. Aan jou de keuze! Een aantal vliegtuigen hebben plaats voor 1 tot 2 medepassagiers achterin  zodat je partner of familie ook kunnen meegenieten van je vliegervaring. Een introductieles is een perfecte manier om eens te ervaren hoe het is om zelf een klein vliegtuig te vliegen.

Gewoon lekker voor de fun voelen hoe het is om zelf te vliegen! Of wil je misschien meer? Gedurende deze vlieglessen zul je n.l. de eerste stappen zetten richting het behalen van een vliegbrevet. Misschien weet je nu al zeker dat je verder wilt richting privépiloot (PPL) of beroepsvlieger (CPL of ATPL) en wil je de proefvlucht(en) direct integreren in je verdere vliegopleiding om kosten te besparen? Dat is geen enkel probleem! De uren die je maakt tellen gewoon mee voor je vliegbrevet en dat is mooi meegenomen!

Na een briefing van een gekwalificeerde vlieginstructeur zul je de basiselementen van het vliegen zelf gaan oefenen in de lucht!

Wil je boeken? Stuur dan direct een Email via info@executiveflight.nl naar Marc Dunias. Voor de prijzen klik je op de button onderaan de pagina.

Trial Flights and Tours (30 or 60 minutes)

Vliegende Start Pakket (3 uur)

Executive Flight Academy (EFA) biedt een heel scala aan vliegopleidingen aan van privépiloot tot verkeersvlieger. Ons laagdrempelig “Vliegende Start” proefles pakket bestaat uit de eerste 3 PPL vlieglessen enkun je op je gemak bekijken of een complete vliegopleiding iets voor jou is voordat je verdere financiële verplichtingen aangaat. Beginners kunnen nu profiteren van dit ongelooflijk laagdrempelige pakket dat de eerste drie lessen van het PPL traject omvat. De uren die je maakt tellen mee voor het brevet Privépiloot (PPL) en dat is mooi meegenomen! Mocht je nog 1 of 2 vrienden of familieleden extra mee willen nemen in een groter toestel dan kan dat tegen een kleine meerprijs.

Wil je boeken? Stuur dan direct een Email via info@executiveflight.nl naar Marc Dunias. Voor de prijzen klik je op de button onderaan de pagina.

Vliegsafari

Als alternatief wil je wellicht samen met je vrienden of partner eens een echt avontuurlijke vleigreis naar een ander land beleven? Probeer dan eens onze vliegsafari. Deze trips worden op maat samengesteld en zijn alleen afhankelijk van je wensen en je budget… Met een tweemotorig toestel naar de Alpen? Flying Doctors in Afrika? of toch “Sheltering Skies” in de Sahara? Wat dichter bij huis de Ardennen in? Naar Z-Frankrijk, Corsica of naar Jersey?
You name it! Voor ieder budget is er een droomreis! Ook hier tellen de gemaakte vlieguren voor je PPL brevet!

Wil je boeken? Stuur dan direct een Email via info@executiveflight.nl naar Marc Dunias.